dimecres, 21 d’octubre del 2009

Segregació

Fa molt que no actualitzava el bloc, però aquest tema es prou interessant com per fer-ho, la segregació.

Anteriorment, ja havia aparegut aquest terme en comentaris a l'entrada del camping, però sembla que tant a Sant Miquel com a Sant Pere Molanta opinen que s'han de segregar, comentarem cas per cas, ja que no cal posar-los al mateix sac, tot i semblar que s'hagin unit contra Moja.

La visió dels nou nats Llops de Sant Miquel durant els seus versots per aquesta segregació, seria, segregar-se de Moja, bé no us equivoqueu, el municipi es Olèrdola, però està clar el que volien dir, que no ens volen "al seu municipi", encara no entenc el motiu d'expressar-se en aquest sentit, i no li donarem més importància a uns versots de la que tenen, tot i mostrar que aquest sentiment segregacionista i d'odi cap a Moja, existeix també en alguna part de la població miquelenca.
La veritat es que no recordo cap problema de Moja amb Sant Miquel o viceversa, fins i tot gran part dels balls de Moja van allà per la seva festa major, ja que allà no n'hi ha.
Suposarem que el fet de que l'alcalde sigui d'una població concreta, no ens ha de fer odiar-la, ni molt menys voler segregar-nos, ja que la resta de conciutadans no tenen la culpa dels maldecaps provocats pel consistori,, sigui d'on sigui, per exemple, Moja no té mala relació amb Pacs, pel simple fet que l'ex-il·lustríssim Josep Mir residia i/o resideix allà, tant es així, que fins i tot els Diables de Moja han fet algun intercanvi amb els Diables de Pacs, fet, entre molts d'altres pel que demanen el Rossend Montané, també comentat pels llops, però això és un altre tema i suposo que els nostres diables ja es saben defensar.

El cas de l'Associació de Veïns i Entitats de Sant Pere Molanta, ha anat més enllà i semblen amenaçar amb una segregació real, si bé les seves possibilitats de segregar-se de nou passen necessàriament per Moja, ja que és la única població del municipi que en relatiu poc temps, podria complir amb les condicions legals, que la creació d'un nou municipi exigeix, principalment la que cap altre nucli pot complir a curt termini, tenir una població mínima de 2.000 habitants, seguidament detallem totes les necessàries:
  1. Nuclis de població territorialment diferenciats, de manera que hi hagi una franja classificada com sól no urbanitzable, amb una amplada mínima de 3.000 metres, entre els nuclis més propers dels municipis resultants.

  2. Comptar, els municipis, amb el territori i els recursos suficients pel compliment de les competències municipals.

  3. No comportar, la segregació, disminució de la qualitat mitjana dels serveis que se prestaven al municipi.

  4. Tenir, els municipis resultants, una població suficient per assegurar la seva viabilitat. En tot cas, el nou municipi ha de comptar, com a mínim, amb una població de 2.000 habitants i el municipi o els municipis dels quals es segrega no han de baixar d'aquest límit poblacional.

  5. Comptar, el nou municipi, amb característiques rellevants de la seva pròpia identitat per raons històriques, socials, econòmiques, geogràfiques o urbanístiques.

Així doncs, que a Sant Pere Molanta no s'escarrassin gaire, ja que ho tenen complicat, per una banda, pertanyen a 2 municipis diferents, Olèrdola i Vilafranca i per l'altre haurien de "fer feina" per arribar als 2.000 habitants, si es volen segregar en breu, afegir que, si "googlejan" una mica, veuran que les poblacions que han aconseguit segregar-se dels seus respectius municipis no són gaires, per tant, segons sembla, hauran d'estar lligats a Olèrdola durant uns quants anys més, si bé ningú té ganes de ser discriminat, tal i com fan a l'exigir una piscina, el nucli de Moja hauria de ser el receptor de la mateixa, ja que "per població" Moja seria la que hauria de gaudir d'aquest equipament, oi?

49 comentaris:

Anònim ha dit...

cap problema, que es segregui Moja, i tots contents

Anònim ha dit...

Mes aviat hauria de ser una "expulsió"

Anònim ha dit...

Això, això, que marxin i deixin d'esquilmar als altres!

La Torre de Moja ha dit...

En primer lloc Moja no esquilma res, ja que no tenim poder de decisió sobre a on van a parar els diners públics, en cap cas el vostre odi cap al consistori no hauria de derivar en odi cap altre membres del municipi, però bé, us deixeu en evidencia dia darrera dia.

Anònim ha dit...

doncs vine a viure a S.Pere 4 anys, i quan hagis notat la diferència de tracte per part de l'ajuntament, en parlem; no es odi el que sento, es enveja per tot el que rebeu a costa dels altres nuclis.

Anònim ha dit...

¿que no teniu poder de decisió? doncs ja m'ho explicaràs per que si el consistori no pot decidir on inverteix els diners es per que els que realment hi manen no son els regidors, son tot el grup de gent de Moja que està al darrera.

Anònim ha dit...

El tracte preferent que us va donar l'il·lustríssim Mir quan hi era? oh vaja, quina pena, veig que ens teníem que haver queixat més a Moja doncs.

PD: l'enveja és molt dolenta.

Al del poder de decisió la meva resposta es fàcil, jajajajaja, estàs flipant, més voldríem.

Anònim ha dit...

Els Convergents estan al darrere de tot aixó.Encara els dura la rabia d'haber perdut dos legislatures les municipals,per culpa de l'afer de La Muntanyeta.
Primer, boicot a la trobada d'Olerdola...despres Escoles de St.Pere...ara toca Segregació...Tandebó ,jo els hi donaria rapit ¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Sort que a St.Pere encara quedem gent amb dos dits de front i no fem cas de cuatre caps inflats que ens volen fer veure a galet.
St.Pere Molanta, el Mata i la Geganta.

Anònim ha dit...

Jo els donaria la segregació ,el camping, el polvorí, el parc de lianes, una estació de l'Ave,una pedrera,etc ,etc,

Anònim ha dit...

Llegint el blog veig que feu referencia a una piscina,recordar que durant tres legislatures els Convergents en el seu programa electoral,prometien una piscina a cada nucli....on son ???? jo les cerco i no les veig. Mentiders ¡¡¡ Ah i també cada legislatura prometien el retorn del local de la Societat Cultural St. Jaume de Moja...Mentiders ¡¡¡

Anònim ha dit...

Jo que ho veig desde un altre nucli, veig que els Mojencs, no us podeu queixar de res, pago el mateixos impostos que tots vosaltres i al meu nucli l'inversió que ha fet el vostre estimat Tort a estat nula,en altres paraules ZERO, en canvi vosaltres.... Entenc perfectament aquest sentiment que expressa la gent de Sant Pere Molanta

Anònim ha dit...

De quin nucli es suposa que ets? Viladellops?

Anònim ha dit...

Només veient els vostres comentaris parlant d'un poble el qual forma part del mateix municipi que el vostre, ja em fa vergonya ser olerdolenc!!(cosa que mai m'hagués pensat dir)a per cert una de les piscines que volien posar a olèrdola havia d'anar a la muntanyeta i no la veu voler. Sant Pere és el poble que si no vaig errat aporta més diners a l'ajuntament però el que passa és que després tots venen cap al vostre poble.Si st Pere fós independent que en passaria de gana l'ajuntament, o sigui que referir-vos al vostre "estimat" poble veí no en parleu tant malament!! Sagregació ja!!

Anònim ha dit...

Tu deus ser dels que diu sentir-se olerdolenc i després no va a la trobada, és clar.

Tu deus ser el que volia fer la piscina a la muntanyeta, juntament amb el camping, que era el que no voliem, la piscina si que la voliem, és clar.

Tu deus ser dels molantencs que s'omplen la boca, però que no fan res pel seu poble, és clar.

Anònim ha dit...

Perdona, primer, m'agradaria que quan parlesis pensesis bé el que dius perque tu no saps el que faig i el que deixo de fer al meu poble, segon, mai m'havia perdut una trobada al castell fins el dia que no vaig entendre el perque de la meva asistencia a la trobada, que va ser a partir del moment en que amb la gent de Sant Pere no se la tractava com olerdolencs, aquest n'és el meu parer, tercera, que els mojencs no volguesiu que si construís una piscina a la muntanyeta ho trobo totalment legitim per la vostra part, lo únic que no vaig trobar bé va ser en la manera en que es va exteoritzar aquesta opinió. Vaig ha ser rapid i consist, no entenc perque un poble que es vol separar d'un municipi se l'ha de criticar quan aquesta acció està en tot el seu dret, igual com un dia esperem que hi pugiu espirar Catalunya. Jo nomes hi veig interesos pel mig, interesos els cuals beneficien a un sector de la població del qual en depen ja sigui d'una banda o d'una altre. Crec que en aquests moments la organització territorial d'olèrdola és antiquada i insostenible, és a dir, masses pobles amb ,massa diferència de població entre ells,no se que en penseu, una de les causes d'aquest fet és que hi ha centralització de pes polítc(vots) cosa que causa moltes vegades involuntàriament(altres vegades no) favoritismes. No m'agradaria que per aquesta opinió se'm titlles d'antiolerdolenc, cosa que no sóc, sinó que només intento defensar els interesos del poble en el que visc.

mojenc ha dit...

Tampoc has dit que fas pel teu poble, per tant, continuo pensant que dius molt però fas poc, tú mateix confirmes que no vas a la trobada i que vols la segregació, però que no ets antiolerdolenc, es com ser espanyolista i catalanista a la vegada, o negre i nazi, és a dir, impossible.

Un cop més dir-te que jo no estic en contra de la segregació, estic a favor, però evidentment no podeu fer-ho, aquí us exposen els motius, estic d'acord que és insostenible, ara també us dic, que quan el Mir us afavoria clarament i ens fotia la merda (camping) a Moja, no us queixàveu, per tant ho trobo egoista i hipòcrita per part vostra.

Anònim ha dit...

Perdona la merda del camping al final no es va fer si mal recordo, cosa que amb el tema de l'escola de st Pere si que ho han tirat endavant tot i les queixes de la gent del poble. Per cert si que hi va haver gent de st Pere que no estava a favor del camping i que també se'n va queixar a l'ajuntament. M'agrada que estigis d'acord amb el tema de que és insostenible la organització territorial d'Olèrdola, cosa que molta gent ho pensa i ningú ho diu. No sóc antiolerdolenc principalment perque no tinc cap problema amb Olèrdola en general, lo unic que com torno ha dir, la situació des del meu punt de vista és insostenible, és més, jo fins el moement segueixo sent olerdolenc. En que st Pere Molanta no pot ser un municipi independent segons la llei només hi ha un problema, el número de població, pero com molt bé sabem, les lleis poden ser flexibles en algun cas, perque en l'especte econòmic no hi ha cap dubte de que st Pere podria tirar endavant, presisament perque té el poligon més gran de la comarca, no ho oblidem i tots sabem la quantitat d'ingresos de aixo genera. I per acabar hi han una gran raó per poder-se idependitzar, que st Pere era un municpi totalment independent d'Olèrdola, igual que Moja, i aixo pot ser una de les causes que poden decantar la balança d'una banda o altre. Per cert m'agradaria saber en quins espectes durant els mandats del Mir i va haver preferencia per st Pere segons el teu parer, a i també m'agradaria que em diguesis que fas tu pel teu poble. Llavors jo ja et diré en quines participo jo, si et sembla bé.

Anònim ha dit...

No haig de justificar res del que faig, com tú tampoc ho faràs, encara que et digues en que va perjudicar a Moja i beneficiar a Sant Pere, continuaries pensant que el Mir era un gran alcalde, ja que ets Molantenc, igual que jo pensaré que el Tort es un gran alcalde, per molt que diguis...

Se'n diuen punts de vista.

Anònim ha dit...

Jo en cap moment he dit que el Mir fos un gran alcalde, jo només et pregunto en quines coses va afavorir a st Pere i en quines va perjudicar a Moja, cosa que en el cas del Tort és totalment visible. Tens rao en que tothom tenim el nostre punt de vista, però jo et puc preguntarel perquè d'aquest.

Anònim ha dit...

No et diré en que va perjudicar Moja, pq és el mateix que argumenteu a Sant Pere, poca inversió, etc. tot i que nosaltres no ho vam veure fins que va ser massa tard, el que sí et diré es en què va intentar perjudicar a Moja i pq va guanyar el Tort, per voler fer un camping d'amagat, sense comptar amb la opinió dels veïns.

A Sant Pere podreu criticar, però el projecte sempre ha anat per endavant, estigueu d'acord o no, a Moja no vam tenir aquesta oportunitat, per sort ho vam fem pagar a les urnes.

Anònim ha dit...

Us esteu passant una pilota l'un a l'altre, vai a afegir-vos un comentari d'una Olerdolenca, pero tambe Miquelenca.
Heu vist la carta a la premsa que han fet les entitats de Sant Miquel? intentare esplicar-me.
MOJA: disposa, d'un Local Social (properament), d'un Centre Civic, d'un Centre Medic i d'un Centre Escolar.
SANT PERE: disposa, d'un Local Social, d'un Centre Civic, d'un Centre Medic i d'un Centre Escolar.
SANT MIQUEL: disposa d'un Local Social i de 7700 metres quadrats de terreny per a equipaments i serveis.
Veieu tots dos la diferencia?.
No hem queixo del que vosaltres podeu gaudir, es el que cal per a un bon desenvolupament Civic en cada municipi.
Hem queixo del que tenim i ens volen pendre.
L'Ajuntament que vol autonominar-se DEMOCRATIC, coneixen l'opinio de totes les entitats en contra d'ubicar el Centre Medic al Local Social, i si a ubicar.lo en la zona d'Equipaments, ha decidit per IMPERATIU NO DEMOCRATIC NI LLEIAL A LA GENT QUE ELS VAREM VOTAR, pendre l'espai promes a les entitats i ubicar el Centre Medic al Local Social, tot fent el desentes de tot el terreny que tenim per a equipaments. Diuen que esta destinat a fer-hi una escola, pero heu de saber que per la futura escola, han destinat 7000 metres quadrats, els altres 700 metres quadrats, es moriran de fastic, mentre les entitats veuen mermada la promesa a tenir un espai per a us ludic i cultural.
Sincerament:
Creieu que aixo esta be?
Creieu que la veu del poble no es per tenir-la en compte?
Sant Miquel us va recolzar emb el tema de la Muntanyeta, o no ho recordeu?
No penseu que Sant Miquel mereix el vostre recolzament tambe?
Per a tot aixo, LLOATS SIAN ELS LLOPS DE SANT MIQUEL!!!, els van ser els primers en demanar Indepencia, i jo afegeixo que no vull la segregacio, jo vull el DIVORCI.
Sabeu perque? a veure si sou capaços d'esbrinar-ho.
Salut per a tots els Oledolencs

Anònim ha dit...

Democràcia a Olèrdola? vaja tip de riure que em faig, el dictador que tenim el sr.... es mereix això i molt mes. Veieu les diferències:
A Moja, no se quants mesos exposa al poble els diferents projectes per a construir el nou local. El poble decidedeix el que mes els hi agrada i es fa aquest.
Tot a gust del consumidor, explicacions al poble de Moja, a dalt d'una tarima, com si fos el "caudillo" , tothom content.
A Sant Miquel, ja la tenim; no pregunten sinó imposen per imperatiu, per no dir per cull...,
el poble diu que no el vol, ells ni cas, al seu rotllo, com a Sant Pere amb la pista, igual. Es demana que donin explicacions del projecte, i no volen donar cap explicació, la contesta va ser que no té l'obligació de fer-ho.
Però veig que a Moja sí que la té.
Per tant, crec que hi han Olerdolencs de primera i de segona.
Si amb aquestes explicacions creieu que tenim democràcia, no sé on la veieu, jo visc en un municipi oprimit per uns dictadors.
EXPULSIÓ DE MOJA D'OLÈRDOLA !!
perque repasseu la història, Olèrdola ,és Sant Miquel amb Viladellops, la resta son afegits.

mojenc ha dit...

Veient els darrers comentaris veig que deu haver algun membre de la familia Girona de Sant Miquel, sincerament, tot el que no es fa al vostre gust, està mal fet, deixeu de manegar, el que opinin aquestes 4 entitats no es el que ha d'opinar tot Sant Miquel, sobretot pq en aquestes entitats, al capdavant hi ha les mateixes persones, i darrera no hi ha ningú, trist però cert, els Llops de Sant Miquel ja tenen tratges? pq va tocant...

No m'extendré més, pq ja hi ha massa totxos escrits, sincerament, la única solució passa per la segregació, segons tots vosaltres, o millor dit, per posar un de CIU al govern, segons Sant Pere, i un d'ERC, segons Sant Miquel, us recordo que Olèrdola va tenir molts anys CIU i Moja no es va queixar fins el camping, s'hagués fet millor o pitjor, i aquí no es que es fessin coses al nostre gust, es que directament no es feien, contents haurieu d'estar, de tenir una escola nova i un consultori mèdic, que voleu que us digui.

Anònim ha dit...

Mojenc, mira, segur que et fas dir així, però segur que ets un nouvingut que fa dos dies que hi vius, però no penso malgastar ni una miqueta de saliba per tú, ni contestar a la teva poca cultura que estas demostrant així que VESTE'N A CAGAR !!

Anònim ha dit...

Com es pot dir que hi ha democràcia a Moja quan personatges com el senyor Trifón van a buscar a la gent a casa seva o el dia de les eleccions per fer-los anar a votar APO!!!

Anònim ha dit...

Mojenc, penso el mateix que el comentari anterior, però jo et donaré una informació que t'anirà bé, perque estàs molt poc informat.
Els llops de St.Miquel, ja tenen vestits innufugats, per la teva informació, també conserven els antics.
Comentes que hi han 4 entitats, que mal informat que estàs! hi han 6 i totes pensen el mateix, totes han fet les seves assamblees de socis i s'ha possat a votació, el resultat en totes ha sigut la mateixa i s'ha comunicat a l'ajuntamnet, per tant el teu comentari es ofensiu cap aquesta familia que res te a veure.
Algú fa algun comentari tan desagradable com el que has fet tu, de tant l'Estivaliz com la Cristina que treballen per el poble i si fos per elles la majoria de coses no es farien?
Crec que aquí hauries de demanar disculpes, has pijat fora del test.

Anònim ha dit...

Jo crec que lo únic que podem treure d'aquests comentaris és que no hi ha gaire bon rotllo entre els veins d'Olèrdola i defet hi ha hagut algún comentari que m'agradaria comentar: Jo sóc molantenc i comparteixo la opinió que un miquelenc a deixat, que és que hi ha un gran tracte de favor envers al poble de Moja. Les coses que si fan són minimament triades per la gent del poble, però a st pere i st miquel, si diuen blanc ha de ser blanc i si diuen negre ha de ser negre. No ho trobo just. El que farem tampoc serà actuar com van fer els mojencs amb tema de la muntanyeta, que se'n senten molt orgullosos, però a mi em faria vergonya haver actuat d'aquella maner, amb amenaces i agresions, etc. També és cert que quan hi han eleccions, ha moja hi ha gent que ja tremola, ja que són oprimides i gairebé obligades a votar pos el que els manen. Lo únic que li vull demanar amb el miquelenc és que amb els altres pobles no ens tracti com uns complements de st miquel. Sense anims d'ofendre i si no recordo malament ja ho vaig dir aqui, l'organització territorial d'Olèrdola en aquests moments és insostenible i per això crec que pot ser el millor fora la partició d'Olèrdola en 2 o 3 municipis, és a dir, 1-Moja i 2-st miquel i st pere o un tercer que fos st pere. Crec que una Olèrdola unida és possible però en aquests moments no és factible.

Anònim ha dit...

M'estic fent un fart de riure amb el senyor mojenc,que no recorda amb temps de l'alcalde Mir,amb l'afer del càmping,es feien dir Moja del Penedès.
Com ha canviat l'historia,es permeten donar lliçons de bon Olèrdolenc.
M'agradaria fer-te una pregunta:
Saps quin alcalde va tencar l'escola de Sant Miquel?
Saps també qui ens ha pres l'escola ara?
Saps on estan fent l'escola de Sant Miquel?

Anònim ha dit...

Molantenc, sento que el meu comentari t'hagi pogut molestar, perdó,no era la meva intenció. Una vegada escrit ho vaig veure, però vaig pensar que potser es podria llegir entre linies i s'entendria perfectament el que volia expressar vers al comentari de Mojenc, que ja li val!.

Mojenc ha dit...

Podrieu especificar un nom xq fos més fàcil contestar-vos, xq no teniu esma ni de posar un nom.

Com va dir Jack el destripador, anem per parts:

Anonim 1: m'has pillat sou nouvingut, com tu ets de la familia Girona. La falta de respecte ja saps que has de fer amb ella.

Anonim 2: Q algú et vagi a buscar a casa per anar a votar, no vol dir que hagis de votar el mateix que aquest algú, em sembla que el vot encara es secret. X cert quan era convergent ningú deia res.

Anonim 3: perdó a les 2 entitats que m'he deixat i que també dominen el clan girona, votació en la mateixa democràcia que dieu que hi ha a Olèrdola, oi? no em feu riure. Si la Cristina i l'Estivaliz no organitzessin la FM ja hi hauria un altre, a Moja hi ha més gent q el clan girona a Sant Miquel. Disculpes? si clar, quan et vegi us les demanaré en persona.

Anonim 4: està clar que no hi ha bon rotllo, estic d'acord amb tú, també et dic que tracte preferent cap. Pel que fa a la muntanyeta, el que dius son calumnies, agressions i amenaces? pq un capullo pintes 4 parets? això no és cosa de la resta del poble que va fer una manifestació totalment pacifica, d'això estem orgullosos.
Tots els nuclis som un afegit a Sant Miquel, que es l'únic d'Olèrdola autèntic, però sobretot xq sense aquests nuclis Sant Miquel no existiria, ja que no té recursos (poligons). Completament d'acord amb la partició, però et deixes les urbanitzacions, Olèrdola unida sense anar a la trobada? això no serà fàcil.

Anònim 5: Moja del Penedès? n'estàs segur? a mi no em sona però si tu ho dius, serà cert.
Lliçons cap ni una, jo, pobre de mi.
A les 3 preguntes, la resposta es no, però no em fa falta saber-ho, x si no ho saps q veig q no, les escoles les posa i les treu la generalitat.

Anònim 6: al mojenc ja li val, si si.

Anònim ha dit...

Quina diferencia!!! el local de la Societat de Moja amb tots el luxes i acabats possibles i el de Sant Pere sense aïllament i sense electricitat.¿Això no es favoritisme?... doncs ja hem direu.

Anònim ha dit...

Doncs de l'afer de la muntanyeta jo recordo a l'alcalde i regidors rebent empentes i insults en el ple, difamacions de tot tipus als mitjans de comunicació, cotxes rallats i plens d'engantxines, insults al carrer als regidors, fins i tot als fills d'aquests, etc... si, tens raó, tot mol pacífic. A mi (que no estava d'acord amb el camping) hem fa vergonya sobre tot desprès d'haver de sentir arreu de la comarca "com sou els de Moja!".

Anònim ha dit...

Ohhhhh tú Mojenc que ets Déu i ets omnipotent, tú (que et penses) que tens tota la raó, em podries respondre un gran dubte que tinc??!!
A mi no em surten els numeros, a Sant Miquel hi han 6 entitats, on gràcies a totes elles es fa tot el que es fa a Sant Miquel i segons tú, que ho saps tot (o això et penses) dius que la Familia Girona ho manegue tot i està darrere totes les entitats, però a mi no em quadren pas els numeros ja que diria que no són pas cap familia numerosa, o sigui que ja es torna a demostrar que parles per parlar i sense tenir ni idea del que parles (per variar); i no crec que t'hagi de recordar que sempre han sigut les mateixes families (en pobles petits com els nostres) que gràcies a ells s'han fet els diversos actes i festes en els pobles, podriem ficar l'exemple de Sant Pere Molanta on les families :Ventura, Tizón, Mata,....podrien donar gràcies a tots ells per tot el que han fet pel poble; en el cas de Sant Miquel: Ullate, Callejas, Girona, Montané,... i en el cas de Moja, crec que si ets un bon Mojenc (com bé dius) ja ho deus saber....
Per tant no crec que hagis d'anar a lo fàcil, que per tú és donar les culpes a una Familia en concret, q sinó fos per aquestes FAMILIES que intenten el millor per el seu POBLE i el seu MUNICIPI, moltes dels actes i de les festes dels nostres Pobles desapareixerien.
Si us plau deixa de ser tant ignorant i calla!!!

Anònim ha dit...

Salutació a l'amic mojenc,
quina merda de vident, no sóc de la família Girona, per la teva informació.
Resposta 1a pregunta :l' alcalde era el senyor Ramon Batlle.
Resposta 2na pregunta : Et sona Josep Tort?
Resposta 3a pregunta: Aquesta era fàcil !
Et sona espoliació?
Per donarte dades més concretes et sona l'escola dels pins!
Sobre la teva afirmació de que les escoles obre i les tenca la gereralitat, no sé si ets inocent, indocumentat o sensillament poc intel·ligent.
Les escoles les demanen els ajuntaments i la generalitat valora si realment és necesaria.
En el cas que sigui necesaria l' ajuntament aportarà els terrenys al departament.
La desició de fer les escoles als nuclis és responsabilitat dels ajuntaments.
Esper-ho que ho entenguis d'aquesta manera, la generalitat no fa plans urbanistics.
Si t'han descobert la teva identitat no acusis a famílies que no en saps res d'elles.

Anònim ha dit...

Anònim no escriguis tant que no puc respondre, veig que estan les 6 entitats de Sant Miquel escribint alhora, sencillament hi ha masses coses que us hauria d'explicar ara mateix i tinc coses més importants a fer, si de veritat penseu tot això i teniu tantes ganes de treballar pel poble i pel municpi, presenteu-vos a les eleccions per canviar-ho.

Ah pel que diu que el local de Moja amb tots els luxes i el de Sant Pere no, el local de Moja, es municipal i el de Sant Pere "Privat" per tant es la societat qui l'hauria d'arreglar, no? Sino demanaré que m'arreglin casa meva.

Visca Moja ha dit...

Si no dius les families de Moja es perquè no en tens ni idea de qui són.

Miquelenc ha dit...

Visca Sant Miquel!!!!!!
Estimat Mojenc, no se qui es aquest amic teu un tal "JACK" dona'm mes informació.
Estem parlan de coses serioses i tu i la teva arrogancia et fan dir coses que si les pensesis minimament no les diries.
Ja n'hi ha prou de mofar-te dels problemes dels altres nuclis i entitats,de Sant Miquel,Daltmar,Can traval,Sant Pere i Viladellops.
Sant Miquel + Olèrdola = Sant Miquel d'Olèrdola.
Moja - Olèrdola = moja.

Anònim ha dit...

Ostia noi!!!!!!!!!!!
Que No us canseu mai de dir gilipollades.
Perque no calleu i marxeu tots a pastar fang i ens deixeu a la resta de gent tranquila.
Sabeu, a Olèrdola hi ha molta gent que ja n'està fins els collons de tanta mala llet.

imma GIRONA ha dit...

Hem sorprèn que es parli tant de la família Girona, i et responc per al•lusions.
La meva resposta, es per el mojenc, que va fer el comentari el passat dia 3 de febrer a les 9.26 hores.
No se quin dels comentaris anteriors, creus que darrera hi ha la família Girona, però has posat en evidencia a tota una família, sense justificació.
La meva família, la família Girona, es força llarga; tinc pares, germanes, tiets, fills, nebodes i cosines, i tu els estàs ficant tots en el mateix sac.
La majoria de la meva família, no tenen res a veure amb Sant Miquel, per tant no generalitzis.
Es de covard acusar a una família des l’anonimat, hi aquí demostres el que ets.
Els meus pares, que si que viuen a Sant Miquel, es mereixen respecta així com la resta de la família, perquè ells no tenen res a veure amb tot aquest ressentiment que tens no se perquè, i tampoc crec que t’hagis de posar amb els meus fills, perquè tampoc tenen el tarannà que tu manifestes.
Generalitzes molt, quan dius que “el que no es fa al vostre gust, està mal fet” i afegeixes “deixeu de manegar”, però qui et creus que ets?, de que vas?
A la família Girona que tant tens en el pensament, pots trobar dues persones que estan o han estat ocupant un càrrec mes o menys públic.
Una soc jo, que com be saps, soc la Presidenta de la Societat la Lleialtat, i ho soc per votació; primer dels socis i desprès dels components de la Junta, i pots estar segur, que mai i dic MAI, he manipulat ni a cap component de la Junta ni a cap soci, i sempre he respectat les decisions preses per la majoria, sense IMPOSICIONS (informat, si ho dubtes).
Jo com a representant de la Lleialtat, se que puc rebre opinions, queixes, critiques i qualsevol altre cosa que els socis hem vulguin manifestar. Però tu no ets ningú i no tens cap dret a opinar sobre una entitat privada que no en coneixes res.
L’altre membre de la família Girona, que ha ocupat un càrrec públic, es la meva germana, ella com a militant d’ERC i regidora a l’ajuntament d’Olèrdola, però ja va deixar la política l’any passat, per tant ella tampoc “manega” res com tu dius.
Si tens alguna queixa de la seva vessant política, lògicament li pots fer arribar; ella sempre ha donat la cara i ha sabut disculpes públicament, a diferencia de tu que des el teu amagatall, no l’hi arribes ni a la sola de la sabata.
Si tens quelcom a dir de nosaltres dues o de una de nosaltres, sigues valent i fes-ho com ho fan els homes, dirigeix-te directament a qui tinguis de fer–ho, sigues clar, i deixa de banda a la resta de família, que res te a veure amb la teva manifestació.
Crec que tu també has fet el comentari del dia 4 de febrer a les 8.55 hores.
Afegiré també, que dius que et vas oblidar de 2 entitats, i dius que aquestes entitats, també les “domina el clan Girona”
Per a la teva informació, ara per ara, soc l’única Girona que esta amb una entitat, i no precisament dominant-la com he dit abans, no se on t’informes i no puc entendre que tinguis tanta facilitat per a insultar.
Sigues honrat i donat a conèixer, perquè fins ara, nomes has demostrat que ets un XIXARELO.

Anònim ha dit...

A l'anònim de Moja, l'hi voldria fer saber que hauria d'esser mes prudent a l'hora de manifestar-se contra persones ó families donant noms, sense assabentar-se de la informaciò que esta donant.
Aquesta actitut, agresiva i covarda, pot tenir mès consequencies de les que poder tu et penses.
Busca la historia d'els alcaldes des els inicis de la democracia, hi es fàcil adonar-se que les coses, no han estat igual amb un alcalde de Moja, que amb alcaldes d'altres indrets.
Perque serà?
Olèrdola som tots, i tots volem el mateix reconeixement i el mateix tracte.
Durant 32 anys no hi tingut mai res contra els mojencs, però els que us esteu dirigint en aquest blog, deixeu molt que destitjar.

Mojenc ha dit...

Miquelenc, jo no m'he mofat dels problemes de ningú, he expressat la meva opinió.

Anònim, quan no teniu recursos, només sabeu insultar, això demostra com sou i el nivell que teniu.

Imma, potser tens raó i en comptes de família Girona, hauria d'haver posat germanes Girona, per descomptat crec que els teus pares i fills no en tenen la culpa, però es igual, sincerament, crec que no he insultat a ningú, tant sols he donat la meva opinió.
Si tú dius que no heu coaccionat a ningú i tot s'ha fet amb votació, escollir l'alcalde també, i no crec que ningú de Moja (Trifon x al·lusions) hagi coaccionat tampoc a ningú per anar a votar, com s'afirma aquí.
Ah i correginte busca on t'he insultat, perquè no ho trobo, Xixarela.

Anònim, agressiu? no pas, covard, potser sí, però prefereixo mantenir l'anonimat, no veig pas que la resta us identifiqueu, a part de l'Imma, per tant sou tant covards com jo.
Conseqüències? ja em diràs, si no he insultat a ningú, això forma part del que es diu llibertat d'expressió.
Evidentment, cada alcalde es diferent.
Ah, jo no dirigeixo res, i la meva opinió es única i personal, la resta de Moja no sé que en pensa de tot plegat, no els incloguis que no tenen culpa.
Gracies.

Per mi i per tancar el tema, no penso respondre més, sincerament ja em cansa tot això i cadascú té la seva visió, només una cosa, respecteu que no sigui com la vostra.

Anònim ha dit...

Quan un veu que la ha cagat sempre acaba amagant el cap sota l'ala. Si no tinguesis la llengua tant llarga segurament ni la meitat de la gent que ha deixat la seva opinió aquí no ho haurien fet. Deix de toca el que no sona amb els veïns dels altres pobles que aquests si que no us han fet res, ni ha tu ni ha Moja. Per cert jo et vaig demanar que em contestesis una pregunta que tambés em vas fer a mi, tu col·labores en alguna activitat al teu poble o representes a algú a part de tu?
Doncs llavors deixa d'emprenyar perque com diuen en castellà "el horno no está para bollos" a Olèrdola, o sigui que siusplau no facis cap més impertinencia ni a cap poble ni ha cap persona en general, perquè ja la has cagat prou ficante amb gent que no té cap culpa de la situació actual d'Olèrdola. L'únic que aconseguiràs amb aquesta actitud serà crear més mal ambient amb la convivència entre el veins i pobles d'Olèrdola.

Miquelenc ha dit...

SR anònim gilipollas:A qui estas enviant a pastar fang?
A qui dius que diem gilipollades?
A tu que es el que t'ha molestat?
Em venen ganes d'enviar-te a la mer..piiii.
Gilipollas es tot aquell que diu gilipollades,aixi doncs benvingut!
Segurament que ets igual que un altre anonim mojenc, que es dedica a justificar,totes les malifetes del govern municipal,APO.PM ,que només es dedica a governar un nucli en concret,i els altres a fotreli putades, aixi doncs,CALLA,i ves i comprat un € de bosc i aveure si et perds,¡¡¡GILIPOLLAS!!!

La Torre de Moja ha dit...

Ja us he avisat, no hi torneu o començaré a esborrar: http://latorredemoja.blogspot.com/2010/02/resposta-alguns-comentaris.html

Lydia Girona Marti ha dit...

Per al•lusions -> Si a Sant Miquel es fes el que la Imma i la Lydia Girona volen (o maneguen), us asseguro que no hi haurien carrers unidireccionals, tal i com la majoria de la gent del poble volen, es va veure ben clar a les votacions que es van fer en el seu dia a l’assemblea de l’Associació de veïns i a l’assemblea de la Societat la Lleialtat, amb l’accepció d’algun carrer “problemàtic”. I si a Sant Miquel es fes el que la Imma i la Lydia volen (o maneguen) el consultori mèdic es faria en el seu lloc “terrenys per equipaments municipals que hi ha a Sant Miquel” tal i com la majoria de la gent del poble volen, que també va quedar ben clar a les votacions que es van fer en el seu dia a l’assemblea de l’Associació de veïns i a l’assemblea de la Societat la Lleialtat.
Si us plau, no parleu per parlar, no tingueu tanta mala llet que això no porta enlloc. Agrairia molt a aquest anònim que em te tanta ràbia, que em truques i que poguéssim parlar, potser canviari, a la gent no se la pot tirar per terra d’aquesta manera i menys si no els coneixes. No cal que donis la cara públicament, però si pots, truquem 670 79 38 12. Gràcies

Anònim ha dit...

Desprès de llegir els comentaris escrits a aquest lloc, una persona de fora podria pensar que a Olèrdola tenim problemes de convivència entre els veïns dels diferents nuclis. I això no es cert. No ho es fora de la rivalitat purament esportiva que es pugui gaudir en un partit de futbol. També es podria pensar que les diferencies de tractes rebudes de l’administració discriminen a uns mes que a altres, i tampoc crec que sigui cert, tret d’algunes apreciacions puntuals. El que si es cert es que el problema d’Olerdola ve causat per l’equip de govern socialista-apo amb unes actuacions critiques que ja han demostrat la seva incapacitat per dirigir un projecte, la seva manca de credibilitat i han fet evident que aquesta gent no ha nascut per governar.
El seu líder, Zp, ja ho va dir i deixar ben clar: “...a nosotros no interesa que haya crispacion...” I a Olèrdola de seguida es van aplicar al conte. Uns exemples: a les urbanitzacions els hi neguen els ajuts mínims. A Sant Pere es posen en contra a tot un poble per l’afer de l’escola sense cap argumentació i menys encara un diàleg seriós. A Sant Miquel canvien els sentits de circulació i es llueixen prohibint per prohibir en un lloc que mai ha patit cap accident de transit, tret d’alguna rascada d’aparcament, donant mostres de l’absurd i recargolat que pot arribar a ser el pensament d’un polític inútil.
Ara, l’equip socialista vol robar-li a Sant Miquel un espai pensat per les entitats i li volen donar un us que xoca frontalment amb el naixement original. I es queden tan amples.
No poden enganyar-nos. El fet de beneficiar amb inversions aleatòries a Moja, assegurant-se així la reelecció i que Deu ens agafi confessats, comporta tirar pel dret als altres nuclis, per que es aixi, es la tàctica Zp, Una tactica que ha fracasat de totes totes
Olèrdola no es mereix això. Desde les primeres democràtiques mai s’havia vist cap partit ni cap alcalde que escombres tant descaradament cap a Moja, prescindint de l’objectivitat que ha de dignificar les actuacions municipals, perseguint, amb una mediocritat preocupant, inconfessables interessos (?) electorals.
De mica en mica van sortint de l’armari i poc a poc anirem veient els dictadors que porten dintre. Es el fracàs del governant i de retruc, el fracàs del partit socialista, com sempre.

Anònim ha dit...

Com bé explica l'anterior comentari, estic d'acord en moltes coses que hi diu, i encara es queda una mica curt,no estic del tot d'acord amb el tema ZP, que a mi personalment a Olèrdola no hi ve a fer res, però el que vull també que quedi clar que no només ho està fent MOLT MALAMENT els socialistes, que el nostre equip de govern és APO-PM. Si, el PM és socialista però ningú s'enrecorda de APO? aquests son encara pitjor, la majoria, per no dir totes, les decisicions son seves, i tant uns com els altres estàn dividint Olèrdola.

Anònim ha dit...

Apo i partit socialista es el mateix.