dimecres, 11 de març del 2009

No al Camping

Suposo que recordareu aquesta frase, utilitzada en la revolta del poble de Moja contra el càmping , promogut d'amagat pel consistori, l'any 2002, doncs finalment, després d'aproximadament 7 anys, es pot tancar tot el relacionat amb el càmping a La Muntanyeta, aquell intent per part de CIU de carregar-se el municipi i sobretot el nucli de Moja amb aquest "majestuós" càmping.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha resolt que l’ajuntament d’Olèrdola no haurà de pagar cap indemnització a l’empresa que va elaborar el projecte de càmping de La Muntanyeta. En primera instància l’ajuntament havia estat condemnat pel Jutjat Contenciós Administratiu a pagar una quantitat de 100.000.

Una gran noticia pel poble de Moja i per tota Olèrdola, que veu com aquesta empresa no s'emporta ni un € dels contribuents del municipi.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

I ara teniu una finca abandionada i plena de escombraries...

Anònim ha dit...

En tot cas tenim, ja que es d'Olèrdola, però jo no veig escombraries, la veritat, l'únic que molesta son els quads mentre et fas una bona calçotada a les barbacoes.

Prefereixo pau i tranquilitat, que el bullici de la gent, si vull bullici, vaig a Vilafranca, gracies.

Anònim ha dit...

A Moja teniu un problema, us molesta tot el que no sigui de Moja.
No voleu crèixer com a poble i aixó us acabarà passant factura. Sembla que tingueu por de tot el que no és normal per a vosaltres.
Tard o d'hora el vostre estimat poble s'acabará fent més petit i més envellit. Encara sou a temps de posar-hi remei.

Anònim ha dit...

Si, tens raó, tú deus ser de Sant Pere, que no vols una escola per educar els teus fills, es que no voleu res que no us sembli normal.

Abans de parlar, mira casa teva, que ja teniu prou feina i després som els de Moja els raros.

A més a més, un camping faria ke la població de Moja fos més jove? Diria que els ke van a un camping van de passada no? o s'han d'empadronar i tenir fills al municipi, XD.

Anònim ha dit...

Primer, no soc de Sant Pere, però soc veí del municipi.
Segon, se molt bé el que tinc a casa meva, només dono la meva opinió personal del que veig amb els meus ulls.
Tercer, no crec que un càmping faria més jove la població de Moja, però hauria donat a conèixer el municipi a la resta de Catalunya. Això hauria estat igual a + ingresos per turisme que haurien repercutit de manera favorable a les infraestuctures del municipi fent-lo crèixer, pero aixó si, de una forma controlada i no especulativa.

Anònim ha dit...

Ah!
M'oblidava, la població d'un municipi va lligada al creixement d'aquest. Si el municipi creix, la seva població també ho fa.
Si hi viu més gent, tingues clar que hi han mes naixements, amb el que la població finalment seria més jove.
Bona ni i bona sort.

Anònim ha dit...

En això del camping ningú es va molestar en escoltar ni valorar el que era un primera proposta que podria haver estat bona o dolenta però que no era mes que això, un proposta.
El fet es que arran d'aquest "affair" s´ha produït un clar trencament entre els diferents nuclis del municipi; a Moja volen que se li reconegui la seva condició de nucli mes important (que ho es) , però s'ha caigut en una situació de caciquisme en que tan sols hi ha una opinió admissible i aquesta opinió ignora totalment la resta de nuclis.

Perdoneu per aquest "rotllo" però es que fa pena veure aquestes picabaralles entre Sant Pere i Moja.

Anònim ha dit...

Potser va ser, pq ningú es va molestar en informar al poble que es volia fer un camping i que ja estava tot signat amb l'empresa promotora, veig que no t'has llegit la noticia, i ens vam assabentar a través del BOP, si no recordo malament.

I perdona però es Sant Pere qui trenca amb el municipi, no anant a la trobada, per exemple.

Quina es la opinió admissible per tu, doncs?

Anònim ha dit...

Veus com tinc raó, TOTES LES OPINIONS SON ADMISSIBLES.

Anònim ha dit...

Si, el problema es que no són les mateixes a Moja que a Sant Pere.

Anònim ha dit...

Es lògic que siguin diferents, els tenen uns problemes i a Moja altres, a la gent de Moja tant li fa l'escola de Sant Pere o el consultori de Sant Miquel, lògicament els importa el mes proper a ells; tanmateix a la gent de Sant Pere els preocupen els seus problemes i tant li fa la Torre o el local de la Societat.

Anònim ha dit...

Està clar, en una cosa estem d'acord, segregació ja.

Anònim ha dit...

Encara fa mes pena sentir parlar de segregació, amb una mica d'esforç per part de tots i una millor manera de fer les coses des de l'ajuntament no estaríem en aquesta situació.
He vist molts casos de gent de Moja que li han retirat la paraula a d'altres pel fet de recolzar una opció diferent de la "oficial". Tot plegat una llàstima.

Anònim ha dit...

La segregació l'ha començat St Pere no anant a la trobada.